Трибина Коалиције „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови” / - демократе саопштење
29/04/2021 u 10:45 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Претходна влада 30 година правила вицеве на рачун Црне Горе

Новљани су одавно препознали шта значи, и шта им доноси „истина” ДПС-а, па знамо да сасвим jасно виде да jе пут коjи им они нуде све само не европски и модеран, навели су из коалиције „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови”
Из коалиције „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови” тврде да Црном Гором да већ дуго времена кружи виц коjи каже да кад од ДПС-а чуjете како имаjу „jасан и конкретан план”, прво преконтролишете фали ли вам шта, а онда бjежите. Да то и ниjе само виц свjедоче резултати њихових „jасних и конкретних планова”, оличени у чињеници да актуелна влада просто не зна гдjе приjе гаси пожаре и крпи рупе проузроковане радом пљачкашке дружине маскиране у партиjу.
– Од уништене индустриjе и цjелокупне привреде, преко унижене културе, до „великих успjеха” коjи су, по правилу, припадали искључиво кумовима, браћи, рођацима и осталим блиским лицима одлазећем циркусу. И то jе суштина свих њихових „успjеха”, jер jе заиста требало знати jедну европску, медитеранску државу са толико богатства и потенциjала оволико опљачкати и двести на руб финансиjског али слома – наводе из коалиције „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови”.
Локална самоуправа предвођена Стеваном Катићем и Демократама похвалила се са до сада реализованим резултатима, око 200 завршених проjеката у прошлом мандату, као и у 300 планираних за наредни.
– Новљани су одавно препознали шта значи, и шта им доноси „истина” ДПС-а, па знамо да сасвим jасно виде да jе пут коjи им они нуде све само не европски и модеран. Наш jе циљ стварање друштва jеднаких шанси и друштвене солидарности, а чињеница да то ниjе урађено током протеклих тридесет година наjвећи jе пораз црногорског друштва. Државу чине институциjе, коjе мораjу бити све оно што наше за вакта партиjе – похаре нису биле: отворене, професионалне, и да сврху остваруjу у спровођењу интереса грађана – навели су из коалиције „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови”.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:38