Кривокапић
20/07/2021 u 15:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Дан општине: Беране примjер склада и суживота

Будите увjерени да на Владу увиjек можете рачунати, наводи се у честитки премиjера

Предсjедник Владе Здравко Кривокапић честитао jе грађанима и руководству општине Беране, Дан општине 21. jул.

"Година иза нас била jе пуна изазова и искушења на економском, политичком и друштвеном пољу, међутим, разлога за оптимизам има. Влада на чиjем сам челу у потпуности jе посвећена санирању постоjеће ситуациjе и одлучна да помогне привреди, локалним самоуправама и грађанима да лакше поднесу терет здравствене и економске кризе. Спремни смо да кроз блиску сарадњу и искрен партнерски однос пружимо подстицаj даљем унапређењу саобраћаjне инфраструктуре, пољопривредних и туристичких потенциjала с коjима Беране располаже, уз поштовање принципа одрживог развоjа", наводи се у честитки.

Кривокапић је истакао да jе Беране примjер мултиетничког и мултиконфесионалног склада и суживота, вриjедан поштовања.

"Град богате историjе, повољног географског положаjа и издашних ресурса. То jе, вjеруjем, темељ привредног просперитета и остварења стратешке визиjе развоjа овог града", поручио је Кривокапић.

"Док прослављате овогодишњи Дан општине, правите ретроспективу постигнутих резултата у минулом периоду и постављате нове циљеве коjе желите остварити у интересу вашег становништва, будите увjерени да на Владу увиjек можете рачунати", додаје се у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:53