/ фото: Срђа Бољевић
21/09/2021 u 13:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За бруцоше 250 попуста у Црној Гори и преко 70 хиљада у Европи

То ће им, како је саопштено из УЦГ, бити омогућено на основу Уговора о сарадњи на Програму Европске омладинска картице

Бруцоши Универзитета Црне Горе ће, студијске 2021/22. године, уз Европску омладинску картицу (EYCA), имати могућност да користе преко 270 попуста у Црној Гори и преко 70 хиљада повластица у Европи.

То ће им, како је саопштено из УЦГ, бити омогућено на основу Уговора о сарадњи на Програму Европске омладинска картице који су данас потписали ректор Владимир Божовић и директор Центра за омладинску едукацију Југослав Радовић.

- Кроз сарадњу са Центром, која је данас и уговорно озваничена, УЦГ је омогућио свим бруцошима да имају кобрендирано издање ЕYЦА. Картице ће добити почетком октобра, већ са почетком студијске 2021/22.- казао је Божовић.

Он је додао да ће та картица донијети бројне финансијске олакшице и побољшати студентски стандард онима који ове године улазе у академску заједницу.

Смјернице тог бренда, како је казао Божовић, допринијеће јачању мобилности студената, њиховој неформалној едукацији, бољој информисаности, умрежавању са вршњацима на локалном, националном и европском нивоу, као и смањењу незапослености младих у Црној Гори.

Радовић је рекао да ће сви бруцоши који буду користили ЕYЦА, захваљујући сарадњи са компанијом MyWorldMontenegro, моћи да користе и опцију повраћаја новца при свакој куповини, у њеним партнерским компанијама у Црној Гори и широм свијета.

- Студентима ће на располагању бити и Цустомер Царе сервис, радним данима, од осам до 16 сати, кроз више комуникационих платформи, почев од контакт мејла, телефона, до профила на друштвеним мрежама Фацебоок, Инстаграм, Линкедин- казао је Радовић.

Он је додао да је програм EYCA резултат вишегодишње успјешне сарадње НВО Центар за омладинску едукацију са Управом за спорт и младе и Министарством просвјете, науке, културе и спорта.

Она омогућава, не само студентима, већ и црногорским грађанима и грађанкама, узраста од 13 до 29 година, да користе бенефите у земљи и иностранству.

- Повољности у Црној Гори су доступне путем линка www.омладинскакартица.ме/бенефити, док се бенефити у Европи могу сазнати путем адресе www.eyca.org/discounts- закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 17:54