Adel pokreće novi biznis / -INSTAGRAM/SKRINšOT
15/11/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adel pokreće novi biznis, evo čime će se baviti

Zvijezda će vjerovatno uzeti pauzu od svirki sljedeće godine, i posvetiti se kompaniji

Britanska pjevačica Adele osnovala je kompaniju, a prema navodima Mirrora planira da pokrene kozmetički biznis te se spekuliše da će prodavati prvenstveno šminku, kao i proizvode za njegu tijela i parfeme.

Prema Companies Houseu, pjevačica (35) je prošle sedmice podnijela dokumentaciju za osnivanje nove kompanije pod nazivom The Shelbourne Collective Limited. Registrovana adresa privatnog društva s ograničenom odgovornošću je u Londonu i Adele je navedena kao jedini direktor.

Mirror je objavio da se radi o kozmetičkoj liniji, a Adele se nada da će prodavati proizvode za šminkanje kako bi omogućila svojim obožavaocima da ponovo kreiraju njen kultni izgled olovke za oči.

Navode da bi mogla prodavati šminku i proizvode za njegu tijela, kao i parfeme, nakit, pa čak i donje rublje.

Šminka i kozmetički proizvodi postali su unosno polje za pjevačice, s asortimanom kozmetike Rihanninog brenda koji joj je donio milijardu dolara zarade, a kozmetički brend Ariane Grande već zarađuje milione za samo dvije godine.

Novi poduhvat dolazi nakon što je njen agent najavio da će Adelein sljedeći potez u karijeri najvjerovatnije biti nešto potpuno drugačije od muzike, nakon završetka njenog izuzetno uspješnog niza koncerata u Las Vegasu.

Program Vikendi s Adele u Coloseumu u Caesars Palaceu trebalo bi da se završi u junu 2024. godine, nakon kratke pauze sljedećeg meseca. Njena dugogodišnja agentica Lucy Dickins je nagovijestila da će zvijezda vjerovatno uzeti pauzu od svirki sljedeće godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:02