Ана Машуловић / Инстаграм
10/12/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ана Машуловић припрема нови сингл и кавер

Пjевачица Ана Машуловић изненадила jе фанове када jе избацила римеjк свог хита „Некад нико" коjи публика посебно воли

Пjевачица Ана Машуловић изненадила jе фанове када jе избацила римеjк свог хита „Некад нико" коjи публика посебно воли. Ових дана, како каже, поред наступа коjих jе све више, ради и на новоj пjесми коjу ће ускоро представити.

-Радимо, припремамо разне ствари. Од кад су кренули наступи после забрана, све вриjеме радимо без престанка, у неком тренутку смо се мало и уморили али не жалимо се, боље овако него да будемо докони. Спремам и нову пjесму, размишљам и о неком каверу да снимим а што би се публици допало. Супер ми jе кад чуjем неки кавер а да jе на своj начин и своjим гласом отпjеван, другачиjом боjом. Биће лиjепих ствари у наредном периоду-казала jе Ана.

Она jе открила и како бира пjесме коjе ће снимити.

-Мало се петљам у те ствари што можда и ниjе тако добро, али обично имам неку своjу визиjу какву бих пjесму вољела. И онда, кажем продуценту своjе неке жеље па он покуша да их испуни, а деси се и да кажем ако има неку пjесму да ми пусти да чуjем jер можда ми се свиди. Сматрам да данас и продуценти прате трендове и знаjу боље од нас пjевача, а ниjе лоше и да ми некад дамо идеjу-додала jе пjевачица.

На пjесму „Некад нико" веома jе поносна, jер jе по њоj и данас људи препознаjу а на сваком наступу jе обавезна на репертоару.

-Ту пjесму су баш завољели, она се у старту звала Ништа више, међутим та пjесма jе процурела у неком моменту, демо снимак jе само био урађен. Али деси се чудо, дошла jе до људи и завољели су jе. Како jе била постављена више пута људи нису знали прави назив па су jе назвали Некад нико и мени jе то било супер. Назив ниjе толико ни битан већ да jе дошла до људи, поносна сам на ту пjесму. И дан данас сам људима препознатљива по нjоj и каква год да jе свирка у питању не прође да се не тражи - истакла jе Ана.

Волим добре спотове

-Волим да буде добар видео спот али ми ниjе неопходно да буде доминантан. Важниjе ми jе да буде добра пjесма, волим да се сконцентришем на те ствари. Свакако сматрам да спот треба да пропрати пjесму а да ли ће бити неко лудило ствар jе укуса. Неко воли да буде умjетнички спот, неко обичниjи, ствар jе укуса.

Пjесму jе писао Реља Поповић, њен приjатељ са коjим сарађуjе одавно.

-Пjесму jе писао Реља Поповић не могу да кажем 100 посто да jе моjа лична карта али погодио jе неку суштину у том моменту. Супер jе сарађивати са њим, ми смо другари и ниjе било никакве тензиjе никад, увиjек jе све било опуштено и ваљда због тога се и направило толико хитова. Из тог разлога су људи и чули неку добру енергиjу да jе допрла до њих. Реља jе врло одговоран дечко, предан, тимски смо то одрадили, он jе написао и смислио мелодиjу око коjе сам му мало помогла - додала jе Ана.

Она се осврнула и на посао пратећег вокала, коjи како каже, посебно воли.

-То jе супер искуство, обожавам да пjевам пратеће вокале, и све што има везе са музиком. И данас пjевам студиjске пратеће вокале, у хору сам за синхронизациjу Дизниjевих цртаћа. Нисам имала никад неприjатно искуство ни са jедним од пjевача са коjима сам сарађивала. Можда наjбоље искуство и данас имам са Аном Николић, и сви остали су сjаjни, Ивана Селаков, Аца Пеjовић. Све jе кренуло давно, у тоj продукциjи jе Срђан Моби Дик, он се бави синхронизациjом Дизниjевих цртаћа. И дан данас таj хор одлично ради, уклопиле смо се и са гласовома и брзини тако да баш дуго то радимо, више од десет година-казала jе Ана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:18