/ Фото: Н1
16/07/2021 u 14:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Документарац о Цеци Ражнатовић на Јутјубу се није задржао ни три дана

Продукцијска кућа фолк диве "Цеца Мјузик" упутили захтјев за брисање снимка због кршења ауторских права

Три дана након емитовања емисије "Српска мајка" из серијала "Јунаци доба злог", у ком се говори о фолк диви Светлани Цеци Ражнатовић, видео који је имао пола милиона прегледа на Јутјубу, уклоњен је на захтјев Ражнатовићкине продукцијске куће "Цеца Мјузик" због кршења ауторских права.

"Српска мајка-јунакиња доба злог": Цеца пријети тужбом због документарца

Аудио и видео продукција ЈСП је најавила да ће се тим поводом огласити саопштењем.

Подсјетимо, прије него што је емисија „Српска мајка“ емитована, правни заступник Светлане Цеце Ражнатовић је најприје редакцији ТВ Н1, а потом и Аудио видео продукцији ЈСП упутио захтјев да се не емитује, поручујући да ће у супротном „Светлана Ражнатовић бити принуђена да покрене одговарајуће судске поступке како би заштитила свој лик и дјело“.

- Не постоји било ко о коме ви не смијете да пишете. Ми се не бавимо њеном естрадном каријером, већ оним што нико не може да заштити жигом, а то је дио те њене неестрадне каријере. Она је толико важна личност да се никада нико није бавио њом на овај начин, биографски гледано- рекла је, између осталог, уочи емитовања једна од ауторки серијала Јована С. Полић.

Серијал је рађен по књизи „Јунаци доба злог“ Славише Лекића, а као косценаристкиње потписују се Сања Лончар и и поменута Полић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:17