Tužba za frontmena Gansa / -JUTJUB/SKRINšOT
23/11/2023 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Eksl Rouz pred sudom: Frontmen grupe Guns N‘ Roses optužen za seksualni napad

Bivša manekenka Šila Kenedi optužila je pjevača za nasilni seksualni napad prije 30 godina

Eksl Rouz, frontmen planetarno popularne grupe Guns N‘ Rose, optužen je za seksualni napad koji se dogodio 1989. godine.

Bivša manekenka Šila Kenedi optužila je Eksla za nasilni seksualni napad prije 30 godina, a tužbu je podnijela u srijedu Vrhovnom sudu Njujorka.

Kenedijeva navodi da ju je Rouz nasilno napao u njegovoj sobi u Njujorku, kada je ona imala 26, a on 27 godina.

- Rouz je iskoristio svoju slavu, status i moć kao slavna ličnost i izvođač u muzičkoj industriji da bi mogao da manipuliše, kontroliše i nasilno napada Kenedi - navodi se u žalbi.

Prema Šilinim riječima, nalazili su se u noćnom klubu kada je pozvao u sobu, ali poziv nije dobila i njena prijateljica, jer "nije bila dovoljno zgodna". Ona tvrdi da se izvinila prijateljici i uputula u Ekslovu sobu sa voditeljem MTV-ja, Rikijem Rahtmanom.

U jednom trenutku, kada se vratila u sobu, Šila tvrdi da je Rouz zalivao goste kokainom i alkoholom, a kada je otišla u kupatilo, pojavio se ispred njenih vrata i poljubio je.

Ona kaže da nije imala ništa protiv poljupca i da je namjeravala da spava sa njim, ukoliko stvari budu napredovale. Međutim, Rouza je napala druga manekenka, koja je počela da bude intimna sa njima na način koji je bio agresivan i tada je Šila napustila sobu.

Kada je zatvorila vrata, čula je da je puklo staklo, tada joj je Riki Rahtmanom rekao: "Biće naopako".

U jednom trenutku, Rouz je izašao iz sobe, zgrabio Kenedijevu i počeo da je vuče po podu, što joj je izavalo krvarenje. Kada su ušli u sobu, on ju je navodno bacio na krevet, zgrabio čarape i vezao joj ruke.

U tužbi se navodi da je "bio u seksualnom, nestabilnom bijesu" i da je Rouz seksualno napao Kenedijevu.

- Ophodio se prema njoj kao prema imovini koja se koristi isključivo za njegovo seksualno zadovoljstvo. Nije pristala na to, što ga je učinilo nadmoćnim- navodi se u tužbi.

Kenedi kaže da je imala simptome slične PTSP-u nakon navodnog napada i da je patila od anksioznosti i depresije od incidenta koji je ugrozio njenu karijeru. Ona od suda traži neodređenu odštetu za napad, prebijanje, namjerno nanošenje emocionalnog stresa i nasilja.

Eksel Rouz se nije oglasio povodom optužbi, piše Gardijan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 23:56