/ Фото: Архива
29/06/2021 u 18:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО и ВИДЕО) Цеца са кумом и сестром ужива на Кипру у кући од 500 квадрата

Осим сестре Лидије са породицом, на Kипар радо одлазе и Вељко и Анастасија

Идилично имање под кипарским сунцем, далеко од градске вреве и медијске помпе, популарна фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић је пронашла у Аја Напи, на Кипру, мирном мјесту на обали Средоземног мора, које броји нешто више од двије и по хиљаде становника.

Код Цеце у гостима је и њена кума Вики Миљковић и сестра Лидија Оцокољић.

image
Фото: Инстаграм

Вики је недавно почела да се бави продајом и уређивањем луксузних некретнина, а једна од првих клијенткиња јој је управо њена кума Цеца.

На готово пет стотина квадрата простире се раскошна кућа на чијој фасади доминира бела боја, типична за грађевине на приморју. До централног улаза долази се преко балкона, док се поплочаним путем, који се пружа преко дворишта, стиже до бочног дијела са пространом терасом.

image
Фото: Пулс Онлајн

Цеца обожава тај балкон јер се одатле пружа предиван поглед на море, али и силази се до базена. Иако је плажа само четрдесетак метара даље, ријетко одлази до ње.

Ипак, постоји једно мјесто на потезу између капије и обале које радо посјећује. Ријеч је о капели, саграђеној кад и вила. Унутрашњост је осликана фрескама, а освештали су је свештеници Српске православне цркве.

image
Фото: Пулс Онлајн

Иако се не дружи претјерано са мјештанима, а друштво јој никада не недостаје.

Осим сестре Лидије са породицом, на Kипар радо одлазе и Вељко и Анастасија, који су тамо завршили школу. С обзиром да се породица у међувремену проширила, међу драгим посјетиоцима је и снаја Богдана, а прије свих унук Жељко који је на плажи испред куће први пут ушао у море.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:54