/ FOTO INSTAGRAM INDIRALEVAK
04/05/2022 u 19:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Индира Левак: Муж навија да се скинем, он је провокатор

Индира Левак, иначе позната по огромној енергији гдје год да се појави, недавно је стајлингом на наступу у једном београдском клубу одушевила присутне

Бивша пјевачица групе Colonia, Индира Левак, иначе позната по огромној енергији гдје год да се појави, недавно је стајлингом на наступу у једном београдском клубу одушевила присутне.

- Волим ове ситне сате, пола два ујутру, тада смо сви пуни енергије, ведри и весели. Ја из Београда не излазим никада, овдје је увијек сјајна журка -  започела је причу пјевачица која никада није крила да воли Србију и њене клубове, гдје се, како каже, праве најбоље журке.

Одговарајући на питање новинара да ли има стилисту или се сама спрема, Индира је, носећи црни костим закопчан до грла, за емисију “Премијера” рекла да је сама свој дизајнер, пише Аваз.

- Изгледам као жена-Бетмен. Ја то стално смишљам и постала сам свој дизајнер. Али, не скидам се вечерас, што сам скинула – скинула сам. Мој муж воли када се скидам. Он је провокатор, онда навија да се скинем. Каже: "Мало ти је вруће". Сигуран је у себе, ја волим само сигурне мушкарце - испричала је пјевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:42