Сивило све ће бити ОК / - Сивило све ће бити ОК
07/10/2021 u 13:39 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Интерактивна умjетничка поставка мурала уз Сивилове стихове

Сваки од мурала jе и мjесто са ког ће људи моћи да се фотографишу и одакле ће моћи да пошаљу поруку кампање "Све ће бити ОК"

Познати црногорски репер Балша Кркељић Сивило покреће кампању "Све ће бити ОК", коjом жели да скрене пажњу jавности на проблеме са коjима се суочавамо, а о коjима jош увиjек недовољно говоримо – депресиjа, суицидне мисли, тj. ментално здравље младих генерално, потом толеранциjа, заjедништво, љубав на зрео и нетоксичан начин.

У оквиру кампање од 11. октобра у централном атриjуму Делта ситија моћи ће да се обиђе интерактивна умjетничка поставка "С љубављу". Поставку чине шест мурала коjе jе осликао подгорички умjетник Мишо Jоскић, инспирисан стиховима пjесама са Балшиног новог албума "Сива сриjеда". Сваки од мурала jе и мjесто са ког ће људи моћи да се фотографишу, поjединачно или у пару и одакле ће моћи и сами да пошаљу поруку о овим важним темама, путем друштвених мрежа. "Мjесто за грљење", "Мjесто гдjе се смиjеш", "Мjесто за савршено несавршене", "Мjесто за изjављивање љубави"…заjедно чине инсталациjу коjа на необичан начин треба да представља сигурну умjетничку зону људима коjи воле, желе да воле и треба да буду вољени.

Поставка у Делти моћи ће да се обиђе до 20. октобра, док ће у суботу 16. октобра, сви коjи прате Сивилов музички рад, моћи ће да се упознаjу са њим у оквиру сусрета са публиком коjи организуjе током циjелог дана у Делти.

Темама коjе су фокус поставке Сивило се иначе бави на свом другом, недавно издатом албуму "Сива сриjеда", коjи jе настао у интеракциjи са публиком. Обjављивање албума, као и 10. октобар – Свjетски дан менталног здравља повод су за ову и све друге активности коjе Сивило спроводи од почетка септембра.

Истог дана биће премиjерно обjављен и спот за пjесму "Све ће бити ОК" у коjоj говори о томе како се он лично изборио са свим овим проблемима. Албум jе од 1. септембра доступан на свим стриминг платформама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:15