Ивана Немањин гост на Радију Д плус / Приватна архива
12/11/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ивана Селаков након наступа у Подгорици: Сад звучимо баш концертно

Након дуже паузе пjевачица Ивана Селаков одржала jе наступ у Подгорици, чиjоj се публици како истиче много ужељела

Након дуже паузе пjевачица Ивана Селаков одржала jе наступ у Подгорици, чиjоj се публици како истиче много ужељела. Она jе била и гост на радиjу Д плус гдjе jе приjе наступа наjавила нове музичке проjекте.

-Нисам долазила баш одавно, била сам на приморjу више а онда сам се остварила као маjка и то jе разлог зашто ме ниjе било дуго. Након тога почела jе корона и ниjе била прилика, али ево сад пjевам у Подгорици и драго ми jе због тога. Проширила сам своj бенд, jа желим да мени на бини буде лиjепо, а наравно и публици. Убацила сам двиjе дjевоjке Миу и Машу коjе пjеваjу пратеће вокале. Иначе су моjе ученице из школе пjевања и супер пjеваjу. И на бини сад jе супер, баш звучи концертно без обзира што пjевамо у клубу, jедна врло озбиљна свирка- казала jе Ивана.

Пjевачица истиче и да се на музичкоj сцени доста тога промиjенило од кад jе снимила прву пjесму.

- Генерациjама се музика миjењала и то jе нормално. Увиjек сам се трудила да снимам пjесме коjе се мени лично свиђаjу, нађе се ту публика коjа то исто осjећа и прихвата и не очекуjем да сви воле моjе пjесме. Битно ми jе кад ме рецимо позуву неки младенци и кажу да су баш мене жељели, то мени значи. Знам да jе неко препознао што jа радим-додала jе она.

Осим клубова, Ивана jе често ангажована и на приватним прославама, колико jе тешко радити такве наступе, каже:

-Искрено jесте, али направила сам некако да то мени ниjе тешко и они коjи ме ангажуjу знаjу шта могу да очекуjу од мог наступа. Немам неке лоша искуства али увиjек може да се деси као и у клубу. Jедино може да направи проблем неки пиjани гост коjи jе напоран гостима али младенци су ти коjи то препознаjу па реагуjу на прави начин. Све остало буде прелиjепо.

Обраду Кнезовог хита Бубамара обjавила jе у jеку короне, на наговор свог супруга Пеђе.

-Бубамара се десила потпуно спонтано у доколици короне, нисмо тад радили, били смо изоловани и сви ми музичари смо осjетили ту неку музичку досаду. Моj супруг Пеђа jе дошао на ту идеjу jер воли ту пjесму jош у оригиналноj изведби. И спот се снимао на Златибору, била jе сњежна идила, гондола, испао jе интересантан проjекат. Оно што jе направило бум jе дует са Амар Гилетом коjа jе исто изашла у корони, снимили смо jе тачно пред затварање и супер се слуша и данас. Вољела бих да опет снимим ауторску пjесму, волим дуете и не бjежим од њих. Сваки дует коjи сам обjавила jе прича за себе. Зависи све од аутора, били су се успавали у корони, нису имали инспирациjу. Надам се да ће нешто ускоро бити, кренула сам нешто да радим. Склапамо неку пjесму заjеднички, вољела бих да се то деси у наредних пар мjесеци-истакла jе пjевачица.

Ивана открива и шта jе данас наjвише испуњава, те колико jе тешко бавити се jавним послом и бити родитељ.

-Ниjе тешко, прелиjепо jе бити родитељ, jедино jе разлика што људи коjи су запослени преко дана могу да ускладе да диjете пошаљу у вртић док они раде. У нашем случаjу jе што смо Пеђа и jа из исте бранше и добро jе што дjетету можемо да се посветимо преко недjеље али викендом кад су наступи то jе мало компликованиjе. Сад Круна већ пуни три године и разумна jе, може се са њом договорити, не плаче кад одлазимо. Jако воли музику, сад да ли ће имати слуха видjећемо, обожава да стави слушалице и пjева дjечjе пjесмице-закључила jе Ивана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 18:11