ivana s / -IVANA S
14/10/2021 u 19:27 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ивана Селаков: Знам да препознам пјесму за мене

Пјевачица је љето искористила радно, дружила се са публиком и наступала, сада је у потрази за новом пјесмом којом би ускоро требало да обрадује своје фанове

Пјевачица Ивана Селаков љето је искористила радно, дружила се са публиком и наступала, сада је у потрази за новом пјесмом којом би ускоро требало да обрадује своје фанове.

Како је казала, увијек има очекивања од нових пјесама које сними. Иако је обрада Кнезовог хита "Бубамара" добро прошла код публике, ипак би вољела да сними неку ауторску ствар.

- Увијек сам задовољна, иако увијек имам очекивања од неке нове пјесме. "Бубамара" је била нека идеја у корони, па ајде чисто нешто да се музички деси, јер ми се радило нешто баш музички креативно. Ипак, више бих вољела да је то била нека ауторска пјесма - открила је Селаков.

Кћеркица је приоритет

Слободно вријеме највише користи да се посвети кћеркици, која јој је како каже, приоритет.
- Моја добитна комбинација је што се бавим овим послом јер ми дозвољава да будем слободна преко дана и да се посветим породици максимално и мени су дани од понедјељка до петтка вријеме које проводим са кћерком. То је оно што је лијепо, викендом су углавном наступи и у том случају јесте компликовано јер и мој супруг је у овој музичкој причи па морамо заједно да одемо из куће кад су наступи. Ту се довијамо на разне начине, понекад остане он, некад наши пријатељи, деда. Прекратак ми је дан ништа не стигнем да урадим, док се окренем већ је четири поподне. Апсолутно прије ми се чини да сам могла много више ствари током дана да урадим, била сам слободна али сад нисам ја приоритет ја него кћерка а и кад треба негдје да идем опет идем тамо гдје се њој иде и гдје јој је лијепо. Све се врти око ње - казала је Ивана.

И док чека следећи сингл, дуетска нумера "Боли боли" коју је снимила са Амаром Гилетом још није досадила публици.

- Последње што је стварно озбиљно и у шта сам сав труд уложила је пјесма "Боли боли" и то се види по прегледима. Гиле и ја смо направили добру ставр. У међувремену сам тражила нову пјесму коју бих могла да снимим, да је ауторска, али нисам је нашла. Сад нисмо ни имали времена јер ова сезона је била добра - рекла је Ивана.

С обзиром на богату каријеру пратећег вокала, пјевачица истиче да увијек може да препозна да ли је нека пјесма добра за њу.

- Пјевачи не умију сви исто да чују, просто неки пјевач може да визуализује како ће то да звучи кад пјесма буде готова, има неку визију како би то звучало са инструментима и готовим ритмом. А неко просто не, неко тражи да му се понуди скоро готова пјесма и он ту себе види или не види, јер не умије да препозна пјесму која је одсвирана само на гитари. Мени је ваљда то велико студијско искуство помогло да могу да чујем пјесму, у каквој год да је верзији, и да оцијеним да ли је то за мене - нагласила је Селаков.

Што се дугорочних планова тиче Ивана каже да их је незахвално правити због пандемије.

- Кад су музичари у питању неки планови на дуже стазе не могу да се праве. Сваки дан сам у неком страху какве ће се мјере донијети, да ли ће бити затварања клубова, за сада имам још мало најављених наступа, приватних славља има свирки, али до Нове године не можемо знати. Ми пратимо ситуацију у ходу па рјешавамо проблеме - закључила је пјевачица.

А.Ш.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:27