Селаков / Инстаграм
15/06/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ивана Селаков о дуетскоj нумери са Седатив бендом: Сингл „Ти и jа” jе здрава музичка прича

Пjевачица Ивана Селаков недавно jе снимила дуетску нумеру са Седатив бендом, а пjесма jе ушла у трендинг широм региона, те побрала све симпатиjе публике. Пjевачица истиче да jе веома задовољна сарадњом са Седатив бендом, и да у мору брзих пjесама коjе сада излазе, балада Ти и jа jако лиjепо пролази код публике.

-Jа сам неко ко има пуно дуета и сви су слушани, добре су пjесме, популарне и драго ми jе због тога. До сад су ме многи контактирали и неки манjе познати пjевачи и бендови за дует али жељела сам да снимим са ким се енергетски поклопим и мора пjесма да ми се допадне. Са Седатив бендом се нисам знала раниjе, Иван фронтмен бенда jе замислио да сними самном пjесму, написао jе музику и текст и позвао ме. Осим што ми се пjесма допала морали смо да се упознамо лично да видимо какав jе човjек, да ли ће сарадња да успиjе или не и испоставило се да jе феноменалан момак, здравог размишљања. Они су jако популаран бенд у Београду и околини, раде многе клубове, лиjепо граде кариjеру и њихов рад jе мене подсjетио на моjе почетке од приjе 15 година. Jа сам на таj начин градила кариjеру искључиво радом, ништа медиjима и скандалима, они су потпуно ненаметљиви и издвоjили су се лиjепим радом. Пjесма jе поп балада у сред љета али смо jако задовољни како пролази, несто неочекивано у мору брзих пjесама коjе сад излазе, баш су лиjепе реакциjе. Пjесма налази своj пут, jедна здрава музичка прича. Ова пjесма jе писана на дуже стазе, да имаj тежи пут до публике али и да кад jе отпjеваш за десет година да се не стидиш - казала jе Ивана.

Не криjем приватност

-Живим нормалан живот и то ваљда људи у окружењу знаjу и не очекуjу од мене да направим нешто нити се криjем. Свако ко хоће може да ме види и у парку са кћерком, у пекару, продавницу. Немам шта да скривам из приватности тако да људи то знаjу и онда немам неке ствари у медиjима коjе се излазиле а да jа нисам хтjела.

Пjевачица истиче да jе jедва дочекала да се након короне поново настави са радом, и да се врате наступи и концерти какви су били некада.

-Ствари су се средиле, надам се да jе корона иза нас, сви смо жељели да живимо без маски и да се вратимо нормалном животу, мислим да ће ово бити сjаjно љето што се тиче музике, биће доста посла, људи су жељни прослава. Радуjем се и jедва чекам да пjевамо-додала jе она.

Ивана jе радо виђен гост на нашем приморjу, али за сад како каже, jош увиjек нема конкретне датуме наступа када jе у питању љетња сезона.

-Добила сам неке понуде за приморjе али jош нисам конкретно ниjедан датум договорила, доћи ћу у Подгорицу али на приватну прославу у jулу, а што се тиче приморjа биће сигурно наступа jер сам радо долазила приjе короне и у Будви имала наjвише наступа и увиjек jе било супер-казала jе пjевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:40