Јелена Кажанегра / Принтскрин јутјуб
15/03/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Кажанегра задовољна сарадњом са ПГП РТС-ом

Пјесма је настала током периода изолације због пандемије, кад сам након неког времена себи рекла сад ми је свеједно шта год да буде, казала је Кажанегра

Пјевачица Јелена Кажанегра ускоро путује за Београд, гдје ће наставити сарадњу са издавачком кућом ПГП РТС након сингла "Мјесечар", који је одлично прошао код публике.

- Сингл "Мјесечар" је почетак дивне сарадње са ПГП РТС-ом. Пјесма је настала током периода изолације због пандемије, кад сам након неког времена себи рекла сад ми је свеједно шта год да буде. Тек тада сам осjетила jедно олакшање и почели су да ми пристижу пjесме као дио одбрамбеног механизма, све оно што је било прикупљено у мени тада је почело да излази спонтано. Онда је као круна свега тога дошао и уговор са ПГП РТС-ом и пресрећна сам. Имам брдо емисиjа коjе треба у наредном периоду да снимим, иде сад фестивал у Херцег Новом, можда пошаљем и пjесму за фестивал - казала је Кажанегра.

Она је додала и да никад више комплимената није добила него сад за сингл "Мјесечар".

- Веома ми импонују ти коментари, јер сам ја увијек нешто писала, чак и дјечју поезију. Писала сам годинама али кад радите са различитим ауторима и покушате нешто да кажете они вас одговоре од тога. Не даj боже да промиjените нешто њихово и онда сам се увиjек повлачила. Али сад кад имам слободу да напишем пjесму и са аранжером договорим како желим да изгледа то ме ослободило. Кад су ми еминентни аутори, приjе свега Владимир Граjић рекли како сам талентована тек тад ми jе била сатисфакциjа. Ниjе да нисам вjеровала у себе али имопонуjе вам кад неко кога jе наградила циjела Европа каже да jе пjесма одлична, за мене jе то велики вjетар у леђа - истакла је она.

Пјевачица се осврнула и на пјесму "Breathe" којом ће нас Владана Вучинић представљати на Еуросонгу.

-Владана ме толико емотивно уздрмала с обзиром да jе то њена приватна трагедиjа и просто је то изашло из ње, увиjек нека лоша ситуациjа и пишемо кад смо тужни. Ово што jе она створила jе феноменално и први пут свим срцим навиjам патриотски за нас jер jе пjесма са поруком. Мислим да ће уздрмати циjелу Европу jер jе много људи умрло од ковида и она jе неко ко ће сигурно то изниjети на фантастичан начин - казала је Кажанегра.

Када су планови за наредни период у питању, пјевачица открива да се публика може надати музичким новитетима.

-Имам у фиоци нешто, увече кад кренем да спавам мени се склопи скоро циjела пjесма и кажем записаћу сjутра али то не иде, тако сам и Мjесечара замало изгубила. Устала сам у четири уjутру, сви су спавали и jа сам писала текст у jедном даху а тихо пjевала у телефону. Тако да то су ствари коjе долазе увече, и само нека долазе. Треба пустити себе на миру и не стварати очекивања jер после иду разочарања -закључила је Јелена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 04:18