05/07/2021 u 08:20 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јавне личности позивају грађане да се вакцинишу: Само од тебе зависи

Масовној имунизацији у држави свакодневно доприносе и личности из јавног живота. Међу њима су и Радмила Чагоровић и Јелена Кажанегра

Вакцинација је једина сигурна и безбједна мјера да се ослободимо пошасти каква је корона, поручула је Радмила Чагоровић, одборница у Скупштини Главног града. Чагоровић се вакцинисала, а то је урадила и њена породица.

image

Радмила Чагоровић

-Архива

– Сви смо свједоци пандемије корона вируса која је заробила цијели свијет, па и нашу малену Црну Гору. Апелујем на све да морају поштовати мјере - а то су дистанца од два метра, прање руку и ношење маске. Такође, апелујем на грађане да се вакцинишу јер су вакцине безбједне. Чувајмо живот јер је то једино што имамо. Наша земља мора бити сигурна и вакцинацијом ћемо доказати да можемо бити free дестинација – поручује Радмила Чагоровић.

Вакцину против короне примиће Јелена Кажанегра, пјевачица.

image

Радмила Чагоровић

-Архива

– Ја сам прележала корону зато апелујем на грађане да се вакцинишу ради опште имунизације и мутирања нових сојева вируса. Љекари су ми препоручили да се вакцинишем крајем августа, што ћу и учинити – поручује Кажанегра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:21