/ - Instagram
11/05/2023 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lejdi Gaga nije znala da je bankrotirala

Uprkos redovnoj rasprodaji stadiona, Lejdi Gaga je ipak uspjela da nagomila zapanjujući iznos duga

Slavna pjevačica, Lejdi Gaga je otkrila za "Financial Times" da je bankrotirala nakon svoje turneje "The Monster Ball", a da to nije znala.

Uprkos tome što je u to vrijeme imala pet singlova na prvim mjestima muzičkih lista, pjevačica je izjavila da joj je nakon turneje "ponestalo novca" te da je toga postala svjesna tek kad su je obavijestili iz njenog tima.

Bilo je to na vrhuncu turneje "The Monster Ball". Uprkos redovnoj rasprodaji stadiona, Lejdi Gaga je ipak uspjela nagomilati zapanjujući iznos duga.

- Zapravo sam bankrotirala nakon što smo prvi put produžili turneju 'The Monster Ball'. I bilo je smiješno jer nisam znala! - priznala je.

Otkrila je da je tu vijest saznala od svog tima: "Sjećam se da sam nazvala sve i rekla: 'Zašto svi govore da nemam novca? Ovo je smešno, imam pet singlova broj jedan'. A oni su rekli: Pa, dužna si 2.6 miliona evra."

Magazin "Forbes" procijenio je njeno bogatstvo na oko 150 miliona dolara, odnosno 136 miliona eura, i uvrstio je među 100 najbogatijih samostalnih žena, prenosi "b92".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 16:16