/ Фото: Фејсбук
16/07/2021 u 09:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лесковчани неће Цецин концерт: Дајте паре за болесну дјецу, а не за супругу ратног профитера

Умјесто ове сподобе у граду би могле наступати групе из Лесковца и окружења, пише на Фејсбук страници "Савјет града Лесковца"

На Фејсбук страници Савјест града Лесковца и сајту Петиције.онлајн покренута је петиција да се новац који је издвојен за наступ Светлане Цеце Ражнатовић на Роштиљијади у Лесковцу, прослиједи за лијечење болесне дјеце.

Kако наводе покретачи у петицији под називом “Болесној дјеци паре не Цеци” неће ”хљеба и игара, хоће животе дјеце, јер, како кажу, дјеца су њихова будућност.

- Српска мајка наступа на отварању Роштиљијаде. Сами знате колико може коштати њен наступ. А толико болесне дјеце имамо без икакве финансијске помоћи за њих. Нећемо хљеба и игара, хоћемо животе дјеце, јер они су наша будућност. Нек се новац за њен наступ прослиједи болесној дјеци - кажу на овој Фејсбук страници.

На страници пише и да је Ражнатовићева "супруга ратног профитера и да је изградила каријеру на муци једног народа". 

- Умјесто ове сподобе и њој сличне на манифестацијама у граду би могле наступати групе из Лесковца и окружења- наводе огорчени Лексовчани. 

Подсјетимо, Ражнатовићева је свој концерт на отварању Роштиљијаде најавила преко друштвених мрежа, али организатори, односно Туристичка организација града Лесковца још уијвек није потврдила њену најаву.

Како пишу локални медији, преговори са пјевачима у току, а и само одржавање Феситвала роштиља зависи од епидемиолошке ситуације у земљи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:10