Манескин креће на турнеју / -Манескин креће на турнеју
22/03/2022 u 18:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Манескин неће наступати у Русиjи

Потресени смо због украjинског народа и солидарни смо с њима - написали су чланови бенда на свом званичном Инстаграм профилу.

Италиjански рок бенд обjавио jе нове датуме за своjу свјетску турнеjу, али су Русиjу изоставили са овог списка.

Побједници прошлогодишње Евровизиjе обjавили су распоред своjих наступа, а њихова турнеjа jе првобитно била одложена због пандемиjе.

Многи су примијетили да се Русиjа ниjе нашла на списку земаља у коjима ће Манескин наступати, а они су у своjоj Инстаграм обjави написали и због чега jе то тако.

– Наравно, jако jе тешко наjавити датуме док траjе ужасан рат у Украjини и страдаjу невини људи. Потресени смо због украjинског народа и солидарни смо с њима. Због одлука људи на власти, коjе утичу на животе великог броjа невиних људи, нећемо одржати концерте у Русиjи. Сви морамо заjедно да се залажемо за мир, сада и увијек - написали су чланови бенда на свом званичном Инстаграм профилу.

Иако се причало да ће италиjански музички састав стићи и у Београд, за сада ниjе познато да ли ће се и када то десити, али jе сигурно да ће њихови обожаваоци из Србиjе моћи да их слушаjу у Будимпешти, 16. маjа наредне године.

Турнеjу ће отпочети већ у октобру, а њихова прва станица ће бити Америка, гдје су заказали мноштво наступа.

Након Америке, обрадоваће публику у градовима широм Италиjе, али и Европе.

Манескин ће, поред Будимпеште, наступити и у Копенхагену, Барселони, Лондону, Варшави, Прагу и многим другим европским градовима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 11:20