Ураганке се разилазе / - Инстаграм
06/05/2022 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Истина о распаду групе "Hurricane": Раскол због 300 еура

Вучић и Кнежевић су сматрале да није у реду да и оне пјевају за 300 еура, колико је добијала и Ивана, која је највише играла и правила шоу, већ да заслужују више

Чланице групе "Hurricane", Сања Вучић, Ксенија Кнежевић и Ивана Николић, од септембра ће, када им се завршава заједничка турнеја, наставити соло каријеру, а раскол у групи почео је наводно јер су дјевојке пјевале најчешће за 300 еура по наступу, јер им је толико остајало када су им се одбијали сви трошкови.

- Сања и Ксенија су у почетку пристале на овај начин рада, али када је менаџер престао са финансирањем, њих двије су се побуниле због Иване. Највише им је засметало то што је Ивана приликом концерата тражила од Сање и Ксеније да пјевају с њом, јер је слабији вокал. Вучић и Кнежевић су сматрале да није у реду да и оне пјевају за 300 еура, колико је добијала и Ивана, која је највише играла и правила шоу, већ да заслужују више. Ту је настао сукоб између дјевојака, који је кулминирао распадом "Ураганки" - изјавио је извор за Курир.

Извор тврди и да Сања и Ксенија од почетка сарадње нису могле да поднесу Ивану, за коју су сматрале да је фаворизована у односу на њих двије, а то се видјело управо и по томе што нису хтјеле да јој помажу током концерата.

Осим овог, да је у посљедње вријеме владала ужасна атмосфера међу њима, свједочи и чињеница да је овај трио недавно у само једном мјесецу имао три наступа због чега се Сања жалила да је зарадила свега 900 еура, што је јако мало, с обзиром на то да је уговором била у обавези да гостује у разним емисијама и да се појављује на разним мјестима, што њој није било право. Осим тога, она већ дуже вријеме сматра да би као соло пјевачица зарађивала много више новца. Исти је случај и са Ксенијом.

Њихови фанови већ су неколико дана у шоку, а свима је тешко прихватити вијест о распаду. На Твитеру се воде праве дискусије зашто су се потенцијално распале.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 16:05