/ -PRIVATNA ARHIVA
22/03/2024 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica dio velike turneje „Do poslednjeg daha”: Dragana Mirković otvara koncertnu sezonu u SC Morača

Prema riječima organizatora, ulazi SC Morača za publiku biće otvoreni od 19 sati, a folk diva će svoje druženje sa publikom početi u 20:30 sati

Dugo najavljivani koncert folk dive Dragane Mirković u Podgorici biće održan večeras u SC Morača. Prema riječima organizatora ulazi Sportskog centra za publiku biće otvoreni od 19 sati, a folk diva će svoje druženje sa publikom početi u 20:30 sati.

Nakon duže pauze koncertnu sezonu u SC Morača koju će večeras otvoriti upravo Dragana, obilježiće spektakularni koncerti brojnih regionalnih muzičkih zvijezda. Na radost mnogobrojnih fanova koji će uživati u nekim od najvećih hitova ove poznate muzičke zvijezde kao što su „Do poslednjeg daha”, „Spasi me samoće”, „Sad i zauvek”, „Sto ću čuda učiniti", „Luče moje”, „Pečat na usnama”, „Kontinent”, sudeći po najavama i interesovanju publike večerašnji koncert biće nezaboravan. Turneja Do poslednjeg daha kojom pjevačica obilježava 40 godina uspješne karijere ušla je u istoriju jer je čitav svoj jubiljej obojila znakom humanosti. Muzička ikona pomjerila je granice i odrekla se kompletnog prihoda sa turneje u humanitarne svrhe, a prihod sa ovog koncerta biće opredijeljen fondaciji Budi human.

Podsjetimo, pred veliki spektal u Podgorici Dragana se svojim fanovima putem društvenih mreža obratila sledećim riječima:

-Dragi moji, jako se radujem koncertu u Podgorici. Imam tu čast da otvorim koncertnu sezonu u SC  Morača poslije 30 godina ove divne hale. Ja stvarno jedva čekam i obećavam jedno predivno druženje, prepuno ljubavi i emocija. A vi znate, gdje je vaša Dragana tu su i emocije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:30