/ - FOTO: NEDA UKRADEN INSTAGRAM
12/11/2022 u 19:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Neda Ukraden: Osjećam se divno u Boki

Lepetane sam doživljavala kao Sen Trope, kaže pjevačica

Pjevačica Neda Ukraden posjeduje vilu u Lepetanima, a kako kaže, to mesto je njen raj na zemlji, koje je zavoljela zbog svog pokojnog supruga.

- Osjećam se divno u Boki, ovo mjesto doživljavam kao neku svoju oazu. Ovdje sam više od 40 godina, inače sam je zavoljela zahvaljući mom bivšem suprugu, Jeleninom tati, koji je porijeklom Bokelj. Dok smo se zabavaljali, dolazimo smo zajedno, bila sam očarana. Meni je to bilo kao da dolazim u Sen Trope! Jedno malo rustikalno mjesto izvan svega. Imam prijatelje ovdje, kako ne, komšije, pa tamo mi je i bivša zaova, sestra od mog bivšeg supruga, sada već pokojnog. Sa cijelom njegovom porodicom sam u odličnim odnosima - kaže Neda.

- Uživam da budem obična žena! Obožavam da kuvam, i to dobro radim, pogotovu kada su riblji specijaliteti u pitanju, a ovdje je idealan ambijent za to, i pravo vrijeme da ja svima njima spremam male kulinarske gozbe. Dani su mi uvijek ispunjeni, kuća je puna poslova, mora da se radi nešto, ali kratko rečeno - vrlo aktivan odmor. Nema čvarenja deset sati na suncu, ali da uživam u moru, to svakako - rekla je Neda Ukraden u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 20:50