Недјеља моде / -Никола Пејовић
12/11/2021 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поглед на моду „Широм затворених очију”

Somersby Fashion Week Mne као jедна од наjзначаjниjих модних манифестациjа у региону поново ће у своj програм уврстити младе и талентоване дизаjнере смjера модни дизаjн са Факултет за дизаjн и мултимедиjу, Универзитет Доња Горица

Somersby Fashion Week Mne као jедна од наjзначаjниjих модних манифестациjа у региону поново ће у своj програм уврстити младе и талентоване дизаjнере смjера модни дизаjн са Факултет за дизаjн и мултимедиjу, Универзитет Доња Горица.

- Студенти ће се представити са двије презентациjе. Студенти треће године ће кроз проjекат ''Широм затворених очиjу" указати на проблем загађења животне средине, приказаће проблем депониjа нудећи рјешење кроз оригиналан концептуални ликовни и модни израз коjи подстиче на размишљање, али и на могућа рјешења заштите животне средине. С друге стране, дипломци смjера модни дизаjн за 2021. годину под слоганом ''Create future" који су већ су приказали своjе проjекте кроз изложбу у Барселони, своj рад ће приказати и пред црногорском публиком. У питању су двије капусла колекциjе под називом ''yoUniverse" Jелене Рудовић и ''Sourceful" Александре Писменскаје. Студенте прве године ћемо имати прилике да видимо прве вечери у оквиру Модних вињета у Капитал Плази, са проjкетом биjеле вињете - најавили су организатори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:57