Сара Јо / - фото: Инстагарм
07/03/2022 u 23:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прво оглашавање Саре Јо након пораза: Преплављена емоцијама пишем и бришем ову објаву по ко зна који пут

Имала сам осјећаj као да све на чему сам радила се сада свело на та три минута наступа - рекла је Сара Јо

Два дана након завршетка избора за пјесму за Евровизиjу, другопласирана поп звијезда Сара Jо огласила се на Инстаграму након пораза од Констракте, побједнице и будуће представнице Србиjе на такмичењу за Евровизиjу.

- Већ два дана покушавам да саберем утиске jер сам недељама преплављена емоциjама. Пишем и бришем оваj пост по ко зна коjи пут jер желим вјеродостоjно да вам пренесем своjа осјећања. Ко ме познаjе, може да претпостави о чему jе ријеч – ништа не умијем да „одрадим“ тек тако, поготово када ми jе стало до нечега, а итекако ми jе стало до тога да знате колико сте ми значили у претходном периоду и колико jе свака порука имала виши смисао“, започела jе Сара на Инстаграму.

- Ни у наjлуђим сновима нисам могла да замислим такав фидбек. Подстакли сте ме, инспирисали и испунили од самог изласка пјесме. Осјетила сам се вољено и прихваћено као никад до сад. Али, иако су ми такве реакциjе дале вјетар у леђа, морам признати да су ме помало и уплашиле. Све вријеме jе био присутан невјероватан притисак, као и велика одговорност да оправдам очекивања – ваша, своjа, очекивања сарадника, приjатеља, породице… Имала сам осјећаj као да све на чему сам радила се сада свело на та три минута наступа -  додала jе она.

Рекла jе да jе водила и борбе "сама са собом".

- Самим тим су припреме биле прави ролеркостер - балансирање између жеља и могућности, испливавање несигурности, вођење разних борби са самом собом... А ви сте заиста у свему томе играли кључну улогу (а да вероватно тога нисте били ни свјесни). И зато желим посебно да истакнем значаj ваше љубави протеклих мјесец дана коjа jе била много више од подршке у jедном такмичењу - написала jе Сара Jо.

- Наравно да ми jе било жао што ми jе "промакла" прилика да ове године представљам своjу земљу, и то у своjоj вољеноj Италиjи али, из ове перспективе, jедини прави пораз би био да своjу замисао нисам изгурала до краjа, а затварам ово поглавље као jедно од наjврједниjих искустава до сада, са наступом на коjи сам итекако поносна и са потврдом да jе то jедино мјесто где се осјећам као своjа на своме. А оно што сте ми ви пружили нећу никад заборавити! Такође, наjискрениjе честитке магичноj @констракта коjа ниjе била синоним за аутентичност само на Пјесми за Евровизиjу, већ током читаве своjе кариjере. Настави да нас инспиришеш и подсјећаш колико jе лијепо бити бескомпромисно своj - закључила jе поп звијезда.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 12:56