Сара Јо / - фото: Инстагарм
30/04/2022 u 16:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сара Jо о сексуалности: Одлучила сам да jе не спутавам

Што се тиче те теме у опширниjем смислу, мислим да вулгарност ниjе до голотиње, већ какав имаш имиџ и како зрачиш - рекла jе Сара Jо

Пjевачица Сара Jовановић jе гостуjући у емисиjи “Реална прича” говорила о своjоj сексуалности, као и томе да jоj jе “слобода коjу сада има дошла с временом”, а не преко ноћи.

- Мислим да извор вулгарности ниjе мањак одjеће. Када jе у питању моjа сексуалност, одлучила сам да радим по том питању, да jе не спутавам. Волим да jе изразим кроз пjесму, спот, наступ, то jе дио мене. То се развиjало и ослобађало се кроз године. Овако нисам могла да изгледам са 17 година. Не говорим о одjећи, већ о искуству и смjелости. Нисам тада имала смjелости и храбрости да то изнесем. Што се тиче те теме у опширниjем смислу, мислим да вулгарност ниjе до голотиње, већ какав имаш имиџ и како зрачиш - рекла jе Сара Jо.

Каже да по први пут осjећа да jе прихваћена.

- Моj пут jе био трновит и дуг. Никад се нисам осjећала овако прихваћено и вољено као сад, звучи чудно, али jесте тако. Морала сам да се изборим са разноразним предрасудама и коментарима, а последњих неколико мjесеци jе све дошло на своjе. Било jе скакаквих коментара и мимова, али то су биле симпатичне шале. Када jе нешто заиста гениjално и симпатично, скидам капу -  рекла jе она.

Открила jе и како jоj jе отац реаговао на спот “Дивља”.

- У тренутку кад се монтирао спот "Дивља", била сам са њима. Jа сам отишла у другу собу док су они гледали спот. Чула сам тату како коментарише са мамом – да то ниjе можда мало превише. Са jедне стране ми jе смиjешно, са друге стране неприjатно, онда сам скупила храбрости да кажем тати шта jе било. Тата ми jе рекао да jе таj спот нешто наизазовниjе што сам радила до сад - рекла jе Сара Jо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 18:36