Сара Јо / Принтскрин
16/04/2022 u 14:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Сара Јо представила нови спот

Поп звиjезда Сара Jо обjавила jе дугонаjављивани спот за сингл "Дивља", прву пjесму са њеног надолазећег албума првjенца. Спот обилуjе провокативним сценама, а висок продукциjски ниво и интригантан сценарио сврстваjу оваj видео у ниво свjетских музичких остварења. У новом споту, Сару Jо прво видимо у 3Д проjекциjама, како виси на ланцима, затим како изводи захтjевне кореографиjе на "крвавом поду", те у костимима од латекса, као домино диву и поп звиjезду окружену мушким плесачима. Комбинациjа сексепила и умjетности, кроз брзу промjену кадрова и увиjек присутан фактор изненађења и шока, карактеришу оваj смjели видео спот, коjим млада пjевачица потврђуjе своj статус наjвеће младе поп звиjезде и вjероватно наjпрогресивниjег перформера на овим просторима. Спот за пjесму "Дивља" режирала jе словеначка редитељка Кукла, а као "special guest star" у споту се поjављуjе глумачка и плесачка легенда, балерина Соња Вукићевић. Костиме и стаjлинг за комплетан спот потписуjе награђивана и свjетски позната дизаjнерка Миа Митановски.

Пjесма "Дивља" настала jе у Бассивитy студиjу, потписуjу jе Никола Кирћански Кеи и Слободан Вељковић Цоби, коjи су већински аутори пjесама на албуму коjи Сара Jо припрема последњих годину дана.

Пjесма и спот "Дивља" наjбоља су наjава свега што од ове младе звиjезде стиже у наредном периоду, поручуjу из њеног тима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:34