Jelena Jevremović / -SKRINšOT/JUTJUB
24/01/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Jevremović otkrila istinu o svom narušenom zdravlju: Imala sam temperaturu šest mjeseci

Redovne kontrole su veoma važne

Srbijanska pjevačica Jelena Jevremović, kćerka Mikija Jevremovića, je govorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu te upozorila žene da redovno idu na preglede.

- Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime otkad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj mjeri, negdje tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala - od smrti oca pa još nekih drugih stvari. Bio je jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom - rekla je u emisiji "RTS Ordinacija".

Dodala je da je sve živo počelo napadati kada se činilo da je napokon dovela svoj život u red.

- Od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora. Mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest mjeseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome i zamarala sam se. Radila sam sve moguće tumor markere, vadila krv… Sve moguće analize, samo nisam otišla da provjerim grudi - navela je.

Ženama je poručila da ne bi trebale da zanemaruju svoje zdravlje te objasnila da su redovne kontrole veoma važne.

- Nakon skoro šest sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima prije zahvata sam bila u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o djeci i svima onima koje, kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe… Hrabra sam, maltene neustrašiva. Nikada se nisam predala, ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osjetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo - poručila je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 10:05