/ - принтскрин
31/10/2021 u 11:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Таксиста коме је Петар Стругар развалио вилицу поднио приватну тужбу

Jа сам му рекао: "Што си ми разбио ауто?" и почео jе да ме биjе. Наjвјероватниjе jе био под деjством нечега - рекао jе Станоjевић

Таксиста Jован Станоjевић кога jе претукао глумац Петар Стругар гостовао jе jутрос код Jоване Jеремић и у шок исповијести испричао како га jе глумац ударио само зато што му jе свирнуо да се помјери како би он могао да прође своjим возилом.

Иначе, глумац jе тада платио новчану казну у износу од 70.000 динара у хуманитарне сврхе. Међутим, Станоjевић овим ниjе био задовољан, па jе покренуо приватну тужбу против Стругара.

- Он jе био са кесама у рукама, jа сам му свирнуо да прођем. Спустио jе кесе и полупао ми ауто. Онда ме jе ударио и почео да ме биjе. Тукао ме jе све док нису дошли неки људи да га скину са мене. Jа сам му рекао: "Што си ми разбио ауто?" и почео jе да ме биjе. Наjвјероватниjе jе био под деjством нечега - рекао jе Станоjевић.

Станоjевић каже да му jе цела вилица пала, као и да га jе глумац тукао по глави, али и шутирао када jе пао на под. Суђење, додаjе Станоjевић, траjе већ осам година, а имао jе тешке телесне повреде.

- Мени jе цела вилица пала, тукао ме jе у главу, а када сам пао он ме jе шутну ногом. Он се сликао са Хитном када су дошли. Суђење траjе већ 8 година. Шта ће бити, видећемо. То су биле тешке телесне повреде. Он jе уплатио 70 хиљада динара у хуманитарне сврхе, ваљда да не би ишао у затвор, не знам како већ... - говори гост Jоване Jеремић.

Таксиста додаjе и како се глумац само jедном поjавио на суђењу, као и да му jе момак из Хитне помоћи држао вилицу након овог инцидента.

- Он jе само jедном дошао на суд и више никад. Већ три вјештачења сам радио, долази само његов адвокат. На краjу ће бити да сам jа крив. Jа имам документациjу, jа нисам могао сам себи да наместим повреде. Момак из Хитне ми jе држао вилицу - рекао jе таксиста.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 07:53