Ван Гог у Комбанк дворани / Комбанк дворана
24/02/2022 u 22:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ван Гог заказао два узастопна концерта

"Високи напон" у гротлу љубави, 11. и 12. марта, у Комбанк дворани

Група "Ван Гог" најавила је два наступа "Високог напона" – 11. и 12. марта у Комбанк дворани, којима ће обиљежити 25 година од изласка албума No Comment.

Истовремено, медији су на коференцији у клубу Лисабон у култној Дворани, имали први пут прилику да виде до сада нeобјављен спот за пјесму "Пипи".

Ван Гог се тачно прије три године са сцене Kомбанк Дворане публици поклонила акустик концертом, а овога пута, на исту бину, бенд се враћа пјесмама Високог напона које деценијама група није свирала и које ће аутентично осликати енергију No Comment албума, издатог прије 25 година.

Вангоговски Високи напон донијеће публици свирачку енергију као и прегршт хорски пјеваних рефрена. Пјесмама из различитих периода њихове вишедеценијске музичке каријере, као и својом креативном непредвидивошћу, бенд ће се публици представити у потпуно новом свјетлу.

Фронтмен бенда Звонимир Ђукић Ђуле рекао је да је 25 година пролетјело брзином муње од, како каже, његовог омиљеног рифовима и вриском публике набријаног албума No Comment.

- Језгро нашег 'напона' је данас јаче него икада прије, пазимо се и чувајмо, јер ако станемо губимо све! Kао људи и као бенд, још увијек смо у шинама среће, а сваки наш концерт је за нас нови инспиративни изазов - истакао је Ђуле, и додао да ће се 11. и 12.марта спојити енергија, емоција и страст старије и млађе публике у такозваном гротлу љубави.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:18