Сергеј Ћетковић / - фото: Немања Новаковић
26/10/2021 u 13:36 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Сергеj Ћетковић се после три године враћа пред београдску публику

Потрудићу се да сви коjи 18. новембра буду у Комбанк дворани кућама оду насмиjани, ведри и срца испуњеног позитивним емоциjама, поручио је пјевач

Jедан од наjквалитетниjих и наjпопуларниjих поп пјевача у региону, Сергеj Ћетковић се после пуне три године враћа пред београдску публику, на концерту коjи ће 18. новембра, у 20 часова, одржати у Комбанк дворани.

У оквиру обиљежавања великог jубилеjа - 20 година успјешне кариjере Сергеj припрема врхунски концерт коjим ће своjоj публици надокнадити све пропуштено услед немогућности одржавања великих наступа, због пандемиjе, током претходног периода. Уjедно, оваj концерт ће бити и наjава његовог седмог студиjског албума под називом "Кофер" коjи ће обjавити до краjа године.

- Мало jе рећи да сам срећан због овог концерта, jер се узбуђење коjе осјећам може мјерити са оним коjе сам имао на своjим првим наступима пред београдском публиком, давних година. У овом тешком времену у коме живимо и након предугог периода без концерата, драго ми jе да jе ипак пронађен начин да се вратимо своjоj публици. Оно што могу да обећам jесте вече пуно сjаjне музике, нових пјесама, љубави, емоциjа, добре енергиjе и забаве. Потрудићу се да сви коjи 18. новембра буду у Комбанк дворани кућама оду насмиjани, ведри и срца испуњеног позитивним емоциjама. Знам да, нажалост, неће бити загрљаjа и пољубаца, али сам сигуран да ћемо и без њих успјети да створимо ону магиjу коjа jе на свим моjим београдским концертима jединствена, jер jе публика заиста невјероватна - рекао jе Ћетковић поводом свог првог наступа у Комбанк дворани.

Сви посјетиоци на концерту мораjу имати дигитални зелени сертификат (доказ о примљеноj другоj, односно трећоj дози вакцине, негативан ПЦР тест не стариjи од 72 сата, негативан антигенски тест не стариjи од 48 сати или доказ о прележаном ковиду у претходних седам мјесеци.

На концерту ће бити поштоване све мјере коjе прописуjе Кризни штаб: меренjе температуре на улазу, обавезно ношење маски и дезинфекциjа руку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:58