/ Група "Hurricane"
08/05/2021 u 06:10 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Група "Hurricane" путује у Ротердам

"Пjесма Евровизије" одржаће се од 18. до 22. маја, Такмичарским вечерима присуствоваће највише три и по хиљаде гледалаца, односно биће попуњено 20 одсто капацитета "Ротердам Ахој арене", а карте ће моћи да купе само они који су их купили за прошлогодишњи "Евросонг"

Чланице групе "Hurricane", Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић, потврдиле су, да ће са Евровизијским тимом РТС-а, отпутовати у Ротердам казале су да су се спремале током цијеле године, тако да су сад стварно спремне.

– Из пређашњег искуства требало би да буде јако напорно, с обзиром на то да неће бити пропозиција које су биле претходних година, мислим да ће бити много лакше, јер ћемо већи дио времена проводити у собама. Биће карантински тип боравка, из собе у Арену - рекла је Сања Вучић.

Иако ће се "Пјесма Евровизије" у Ротердаму може да се одржи уз ограничен број гледалаца у "Ахој арени" Ксенија Кнежевић додала је да им је довољно што неће пјевати пред празном салом, већ пред публиком, а то их довољно радује, као и одлазак на такмичење.

За кореографију је задужен Иван Громилић, а за костиме Борис Карготић

- Бићемо саме на сцени, нас је три, имамо доста покрета, кореографија нам је захтјевна, скоро свака ријеч у нашој пјесми има неки покрет, биће доста плеса и доста пјевања - рекла је Ивана Николић.

Група "Hurricane", на такмичењу за пјесму "Евровизије", наступа под редним бројем 9, друге полуфиналне вечери.

„Дан”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:53