Pokret Evropa sad / PES
29/08/2024 u 18:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

IO PES-a očekuje da Drobnjak vrati mandat

Uvažavajući pravo na stav i mišljenje svakog pojedinca IO Pokreta Evropa sad Pljevlja odobrava, ali ne i podržava neopozivu ostavku člana IO PES Pljevlja i dosadašnjeg odbornika u lokalnom parlamentu Milomira Drobnjaka.

Kako su kazali, očekuju da im Drobnjak vrati mandat.

- Očekujemo od sada već bivšeg kolege Drobnjaka koji se kroz ove tri godine članstva u PES Pljevlja pokazao kao moralan čovjek i veliki profesionalac da vrati mandat PES-u Pljevlja, jer su ga u lokalnom parlamentu upravo izabrali građani kao predstavnika koji će djelovati u ime Pokreta Evropa sad Pljevlja, prateći ideju Milojka Spajića i kompletne stranke. PES Pljevlja kao i svaka stranka susreće se sa brojnim izazovima u organizacionom smislu za čije rješavanje je potrebno vrijeme i žao nam je što kolega Drobnjak nije imao sluha za zajedničko prevazilaženje istih - naveli su iz pljevaljskog PES-a.

Šef kluba odbornika PES-a u Pljevljima istupio iz stranke

Ipak, uprkos napadima i krizama sa kojima se, kako kažu, susreću, IO PES-a Pljevlja radi odgovorno, što je nedavno potvrđeno predstavljanjem “Plana za oporavak Pljevalja” čija realizacija je već počela. To je, dodaju, više nego što je iko uradio u proteklih 30 godina.

- Napominjemo da su projekti realni i za njihovu realizaciju već postoje ispunjeni preduslovi. Široka koalicija na državnom nivou koja je okupila narode svih vjera i nacija potvrdila je još jednom zalaganje za multietnički, multivjerski i multikulturalni sklad koji se pozitivno reflektovao i na opstinu Pljevlja. Žao nam je što sve pomenuto za odbornika Drobnjaka nije bilo dovoljno. Očekujemo od odbornika Drobnjaka da zadrži svoja moralna načela, da moralno ne posrne, vrati mandat PES-u Pljevlja što je jedini ispravan korak u ovom momentu, sve suprotno smatraće se odstupanjem od principa za koje se zalagao - zaključili su iz pljevaljskog PES-a.

IO PES-a Pljevlja bivšem kolegi Drobnjaku želi uspjeh u pojedinačnom djelovanju ili u okviru neke druge političke organizacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 06:02