Дијана Хркаловић / - фото: Н1
31/03/2022 u 21:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дијана Хркаловић пуштена у кућни притвор уз наногицу

Хркаловић, некадашња најближа сарадница Небојше Стефановића, тада министра полиције, оптужена је за трговину утицајем а од хапшења 15. октобра, негирала је кривицу

Бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, оптуженој за трговину утицајем укинут је притвор и одређен јој је кућни притвор уз наногицу, сазнаје Тањуг.

Суд је, како преноси Тањуг, усвојио захтјев њене одбране да јој притвор у којем се налази од 24. децембра замјени за мјеру кућног притовра уз електронски надзор.

Хркаловић, некадашња најближа сарадница Небојше Стефановића, тада министра полиције, оптужена је за трговину утицајем а од хапшења 15. октобра, негирала је кривицу, јавља Н1.

Подсјетимо, за 7. април је заказано рочиште.

Пред Вишим судом у Београду 2. марта је требало да почне суђење Хркаловић, али је рочиште одложено, јер је њен нови бранилац Владимир Ђукановић тражио да се упозна са случајем.

Само два дана прије тога,  адвокати Сеад Спаховић, Ненад Тасић и Ахмед Делимеђац су јој отказали пуномоћ, па је због тога ангажовала Ђукановића да је заступа током поступка пред судом.

У истом предмету терете се и бивши начелник Службе за специјалне истражне методе Дејан Миленковић и бивши начелник новосадске полиције Милорад Шушњић за злоупотребу службеног положаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 04:44