/ - POLICíA NACIONAL
03/09/2021 u 23:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен власник складишта: Пронађено 1.246 биљака, 80 килограма пупољака марихуане

Објекат на плантажи имао је систем за климатизацију са једанаест компресора, 138 халогених сијалица, систем угљеничних филтера и извлачење ваздуха за ублажавање мириса

Агенти Националне полиције Шпаније ухапсили су седам особа у Chiclanи као наводне починиоце злочина против јавног здравља и преваре електричне енергије. 

Међу ухапшенима је и власник складишта у којем је заплијењено 1.246 биљака, 80 килограма пупољака марихуан .

- Унутра су идентификовали седам особа, укључујући и власника, који су обављали послове жетве помоћу машине, чија је вриједност већа од 9.000 еура, чиме су на бржи и лакши начин одвојили пупољке марихуане од грана и стабљике. Складиште је подијељен унутра у три одјељења- речено је из тамошње полиције.

Да би то учинили, објекат на плантажи имао је систем за климатизацију са укупно једанаест компресора за климатизацију, 138 халогених сијалица, систем угљеничних филтера и извлачење ваздуха за ублажавање јаког мириса активног састојка, ефикасан систем климатизације, два резервоара за воду запремине 1.000 литара, као и велики број врећа супстрата, ђубрива и хемикалија неопходних за узгој марихуане, убрзавајући њен раст.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:11