Душан Ковачевић / -FOTO: DUŠKO MILJANIĆ
23/10/2024 u 12:53 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alumni priče sa Dušanom Kovačevićem

Radionica Alumni priče sa Dušanom Kovačevićem biće održana večeras, 23. oktobra u 19 časova, u holu tehničkih fakulteta u Podgorici

Program јe dio ovogodišnjeg Festivala umjetnosti, nauke i kulture - FUNK, organizovanog povodom jubileja Univerziteta Crne Gore. FUNK radionica koja se ujedno realizuje u okviru Erasmus + projekta AL4Life projekta i predstavlja priliku za studente i alumniste Univerziteta da čuju inspirativne priče i lekcije iz svijeta filma i pozorišta.

Dušan Kovačević alumnista je Fakulteta dramskih umjetnosti, poznat po svom izuzetnom doprinosu svijetu filma i pozorišta. Kovačević, kao svestrani umjetnik i scenarista, podijeleće anegdote iz svijeta filma i pozorišta, koje nose važne lekcije o timskom radu, snalažljivosti, improvizaciji i vještini prihvatanja nepredviđenih situacija.

Događaj nosi poseban značaj kroz svoju ulogu u podsticanju angažovanja zajednice. Ova inicijativa ima za cilj da motiviše i inspiriše alumniste da se aktivnije uključe u život i rad Univerziteta, doprinesu svojim iskustvima i znanjem, te stvore osjećaj zajedničkog ponosa i pripadnosti. Kovačevićevo prisustvo i učešće u ovom projektu simbolizuje važnost međugeneracijske saradnje i održavanja veze sa akademskom zajednicom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. oktobar 2024 12:53