Posjetioce Sajma uvijek interesuje i ponuda na štandu ”Dana” / -FOTO:ŽIVANA JANJUŠEVIĆ
03/10/2024 u 13:04 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Posebna akcija na štandu "Dana": Uz kupon knjiga za euro

Na X Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici i ovoga puta učestvuju dnevne novine "Dan" koji su za vjerne čitaoce pripremile bogatu paletu izdanja, od klasičnih djela književnosti, preko publicistike, do raznovrsnih izdanja za najmlađe

Zainteresovani čitaoci pored povoljnog sajamskog popusta od 20 odsto, imaju priliku da zahvaljujući posebnoj akciji "Dana" kupe i neka zanimljiva i vrijedna štiva za samo jedan (1) euro.

Tako za euro, uz kupon koji se na reklamnoj strani objavljuje svakog dana u "Danu" tokom trajanja Internacionalnog sajma knjiga, čitaoci "Dana" mogu kupiti knjigu. Odnosno, potrebno je da čitalac priloži kupon prilikom kupovine odabranog djela. Ovo je izuzetna prilika zahvaljujući kojoj čitaoci "Dana" imaju priliku da obogate kućnu biblioteku nekim od vrijednih naslova klasične književosti od F.M. Dostojevskog - "Braća Karamazovi" (I, II i III), "Nečiste sile" (II), "Zločin i kazna" (II), "Idiot" (II). U specijalnoj ponudi su i djela Miloša Crnjanskog - "Roman o Londonu" (II), "Kod Hiperborejaca" (I i II), "Embahade" (I-III i IV), "Seobe" (II). Kada je u pitanju savremena književnost i beletristika, publicistika i stručni naslovi, tu su u specijalnoj ponudi sljedeći naslovi: "Ničija" Vesne Dedić, "Erotos" i "Udarac" Žane Milutinović, "Ekonomija i demokratija" Momira Bulatovića, "Moldavka" Zorana Piperovića, "Ceca" - priča o Svetlani Kitić, "Mafija ne prašta", "Ostrog, manastir Svetog Vasilija Čudotvorca", kao i kompakt disk narodnog guslara Đorđija Koprivice.

image

Štand "Dana" obiluje raznovrsnom literaturom

-FOTO: ŽIVANA JANJUŠEVIĆ

Takođe, kompleti djela kralja Nikole I Petrovića Njegoša, kao i nobelovca Iva Andrića od sedam knjiga, mogu se kupiti za 20 eura.

Naravno, na štandu "Dana", na sajmu koji se održava na glavnom podgoričkom trgu, može se naći još niz zanimljivih knjiga iz različitih oblasti, i različitih autora kao što su publicisti Budo Simonović, Perica Đaković, književnih klasika kakav je Mihailo Lalić, ali i savremenih autora kao što su Matija Bećković i Vuk Drašković. 

Sajam je otvoren za posjetioce od 11 do 22 časa do 6. oktobra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 13:13