Радио Д и Д плус позвао жене да данас скину своје грудњаке / - Портал Дан
13/10/2021 u 10:07 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Данас је Свјетски дан без грудњака: Жене ослободите своје груди

Жеља нам је била да будемо дио глобалне кампање у очувању здравља жена и превенције рака дојке. Зато је данас наша порукама женама - скините своје грудњаке, истичу из Радија Д и Д плус

Данас се обиљежава свјетски дан без грудњака па, ако имате прилику, скините га и уживаjте у слободи. Многе жене признаjу да би радо живјеле без брусхалтера, али им друштвене норме то не допуштаjу.

Оваj дан осмишљен jе због озбиљних разлога, а то jе подизање свијести о раку доjки.

image

Радио Д и Д плус позвао жене да данас скину своје грудњаке

- Портал Дан

Екипа наше фирме Јумедиа Монт, односно колеге из Радија Д и Д плус, придружила се свјетској кампањи о значају чувања здравља жена, превенцији рака дојке. Они су то одрадили на веома симпатичан начин. Није изостао ни мушки дио екипе, јер и мушкарци требају бити свјесни да морају бити подршка женама, мајкама, сестрама.

image

Радио Д и Д плус позвао жене да данас скину своје грудњаке

- Портал Дан

- Жеља нам је била да будемо дио глобалне кампање у очувању здравља жена и превенције рака дојке. Зато је данас наша порукама женама - скините своје грудњаке - истичу из Радија Д и Д плус.

Први грудњак поjавио се у Римском царству, а радило се о комаду тканине коjом су жене покушавале да обуздаjу велике груди. С временом jе ношење грудњака постало врло модерно, а довело jе до тога да jе готово незамисливо изаћи из куће без њега.

Б.К.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 21:54