Predsjednica Skupštine organizovala prijem za karatiste / -GLAVNI GRAD
18/03/2024 u 15:17 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medalje su plod napornog rada, truda i zalaganja

Karate reprezentativace Crne Gore, osvajače medalja na nedavno održano seniorskom prvenstvu Balkana, ugostila je predsjednica gradskog parlamenta Jelena Borovinić Bojović

Karate reprezentativace Crne Gore, osvajače sedam zlatnih, jedne srebrne i dvije bronzane medalje na nedavno održano seniorskom prvenstvu Balkana, ugostila je predsjednica gradskog parlamenta Jelena Borovinić Bojović. Ona je ocijenila da Crna Gora nema boljih ambasadora od sportista.

– Sigurna sam da će medalja biti još mnogo zahvaljujući radu, trudu i vremenu koje izdvajate vi i vaši treneri i selektori. Znam da je to jako naporan i težak posao, da te medalje nisu pale sa neba, da ih niste slučajno dobili. Važno je što se Crna Gora može pohvaliti vama. Smatram da dajući vama na značaju, mi jačamo našu državu. Jedna od mojih osnovnih ideja kada sam došla u Skupštinu Glavnog grada bila je upravo afirmacija sporta i kulture, jer se kroz te oblasti naša zemlja reprezentuje na najbolji način. Smatram da vi kao sportisti uvijek treba da budete u centru našeg rada i interesovanja – poručila je Borovinić Bojović.

image

Predsjednica Skupštine organizovala prijem za karatiste

-GLAVNI GRAD

Direktor Karate saveza Crne Gore Miodrag Radunović smatra da je prvenstvo Balkana je skrenulo pažnju ozbiljnošću organizacije za koju su dobili najviše ocjene.

– To je bila potvrda i preporuka da Podgorica može da organizuje najjača eropska i svjetska prvenstva. Ostvarili smo ogroman uspjeh. Osvojene medalje na evropskim i svejtskim takmičenjima, pokazuju da smo na pravom putu da ovoj izvanrednoj omladini omogućimo sve uslove da uz njihov rad, trud i zalaganje, koje je nemjerljivo, stignu do najsjajnijih odličja i reprezentruju svoju državu na najbolji mogući način – rekao je Radunović.

Reprezentativac Nenad Dulović istakao je da im prijemi poput ovoga organizovanog u Skupštini Glavnog grada mnogo znače jer pozitivno utiču na podizanje njihovog samopouzdanja i jačanje volje za rad i napredovanje.

Na prijemu je bila selektorka karate reprezentacije Tijana Popović, reprezentativci Emre Saljiu, Ognjen Otašević, Ognjen Bjelajac i reprezentativke Mila Mraković, Maša Đukanović i Džena Canović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:46