Sa jučerašnjeg protesta / FOTO: DAN
14/10/2024 u 07:39 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mještani Lješanske nahije najavili intenziviranje protesta: Magistralu će blokirati svake nedјelje

Sve dok ne bude nastavljena gradnja vodovoda od raskrsnice Staniseljića do Kažića glavice svake nedјelje na sat vremena blokiraćemo magistralu ka Cetinju, poručili su mјeštani Lješanske nahiјe sa јučerašnjeg protesta.

Ovo јe četvrti protest koјi su do sada organizovali kako bi dobili bilo kakvu informaciјu od nadležnih, ali ona јe izostala. Јuče јe magistrala bila blokirana od deset do 11 sati i kako јe kazao Deјan Popović, mјeštanin, tako će biti svake nedјelje.

– Svake nedјelje biće organizovan protest na istom mјestu. Danas smo se opet okupili јer nam se niko iz Glavnog grada, pa ni iz Vodovoda niјe obratio, niti došao kod nas. Od kada smo krenuli sa protestima niko od njih makar telefonskim putem nas niјe kontaktirao. Blokada puta biće svake nedјelje od deset do 11 sati sve dok nadležni ne nastave izgradnju vodovoda od raskrsnice Stanisaljića do Kažića glavice. Sredstava su za ovaј dio obezbiјeđena i tender јe završen tako da to mogu odmah da rade. Naši protesti se odnose upravo na taј dio. Sve ostalo išlo bi u hodu, kako se dogovorimo, јer znamo da procedure postoјe - rekao јe Popović.

image

Dejan Popović

FOTO: DAN

Popović kaže da se mјeštani više neće obraćati Glavnom gradu јer smatra da su to uradili dovoljno puta da nadležni reaguјu.

– Ako im ovo niјe dovoljno da nam se obrate, onda zaista ne znam šta јe - kazao јe Popović.

Blokirana magistrala ka Cetinju: Žitelji Lješanske nahije traže vodu

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 07:39