Најбољи пољопривредници / -Архива
25/01/2022 u 15:27 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Голубовци наградила најбоље пољопривреднике

Општина у оквиру Главног града - Голубовци додијелила је дипломе истакнутим пољопривредним произвођачима из Зете за прошлу годину

Новчану подршку у износу од 200 еура, за прво мjесто добили су Златко Рашовић (Љаjковићи), у категориjи говедарства, Милош Ђуровић (Матагужи), у категориjи козарства, Лука Ивановић (Доња Циjевна), у категориjи свињогоjства, Лука Стаjовић (Бистрице), у категориjи повртарства на отвореном пољу и Раjко Шкатарић (Матагужи), у категориjи повртарства у заштићеном простору. Рекордерима jе дипломе уручила предсjедница Општине Тања Стаjовић и нагласила да jе то признање пољопривредницима за мукотрпан рад и труд. Она је истакла да се са овом праксом наставља и у наредном периоду, и да пољопривредници са овог подручjа, на Општину Голубовци, гледаjу као на партнера коjи ће, у складу са своjим могућностима, увиjек бити спреман да им изађе у сусрет.

– Општина jе, кроз Програм подстицаjних мjера за пољопривреду у 2021. години, опредиjелила новчане награде пољопривредним рекордерима из области сточарства и биљне производње. Наставићемо да помажемо своjе пољопривредне произвођаче, кроз разне мjере подршке – саопштили су из Општине Голубовци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:17