Vasilije Čarapić i Jadranka Ilinčić / -NATAšA SPAIć
23/07/2024 u 11:39 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šćepanović predložen za direktora Komunalnih usluga, Hamzić za v.d. direktora Parking servisa

Za člana odbora za izbor i imenovanja umjesto Anđele Mićović (PES) predložena je Nađa Ljiljanć, odbornica Pokreta za Podgoricu

Odbor za izbor i imenovanja predložio je Skupštini Glavnog grada da za izvršnog direktora Komunalnih usluga imenuje Predraga Šćepanovića. Šćepanović je do sada obavljao funckiju vršioca dužnosti direktora preduzeća. 
Članovi odbora su dali saglanost da za v.d. direktora Parking servisa bude imanovan Alija Hamzić, dosadašnji v.d. direktora preduzeća. 

Data je saglasnost da umjesto Anđele Mićović, odbornika Pokreta Evropa sad, član odbora za izbor i imenovanja bude imenovana Nađa Ljiljanić, odbornika Pokreta za Podgoricu. 

– S obzirom na to da smo mi neko ko drži riječ, ostajemo pri tome da se Nađa Ljilajnić imenuje za člana odbora umjesto Anđele MIćović - rekao je Vasilije Čarapić, predsjednik odbora. 

Odbor je konstatovao prestanak angažmana Maji Miročević Rotolo u Savjetu za prevenciju narkomanije i Savjetu za pitanje lica sa invaliditetom jer je ona u aprili podnijela ostavku na odborničku funkciju. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

07. septembar 2024 04:37