Pinamonti donio bod Đenovi / -FOTO: TWITTER/GENOACFC
19/10/2024 u 17:16 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Minimalac Milana, Bolonji malo 2:0, Komo i Parma remizirali

Roso-neri bolji od Udinezea. Andria Pinamonti donio bod Đenovi

Milan se nakon reprezentativne pauze vratio na trijumfalni put - golom Samuela Čukvuedzea u 13. minutu "roso-neri" su na "San Siru" minimalno savladali Udineze (1:0). 

Na kraju je Milan koji je od 29. minuta imao igrača manje nakon isklučenja Rajndersa imao i sreće, pošto je u četvrtom minutu nadoknade Udinezeu nakon intervencije VAR-a poništen pogodak Kabasele, pošto se Ekelekampe aktivirao iz ofsajda.

Prve dvije utakmice osmog kola Serije A završene su bez pobjednika - bodove na ravne časti podijelili su Đenova i Bolonja (2:2), odnosno Komo i Parma (1:1).

Bolonja je na "Luiđi Ferarisu" imala prednost od 2:0 koje je stekla golovima Rikarda Orsolinija u 37. i Jensa Odgrada u 56. minutu, i činilo se da joj druga pobjeda u sezoni neće izmaći.

Međutim, zahvaljujući Andrei Pinamontiju koji je bio dvostruki strijelac u 73. i 85. minutu "grifoni" su stigli do boda, a trener Alberto Đilardino vjerovatno sačuvao posao.

Pobjednika nije bilo ni u duelu novajlija. Povela je Parma u 20. minutu golom Anž-Joana Bonija, da bi Niko Paz u posljednjem minutu prvog poluvremena potpisao konačnih 1:1 i donio bod Komu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
SERIJA AOMSO KOLO
19. oktobar 2024 20:39