Danijele de Rosi bio je ljubimac navijača Rome / EPA-EFE-FOTO: EPA/GIUSEPPE LAMI
20/09/2024 u 12:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Navijači Rome najavili bojkot zbog smjene De Rosija

Tribina koja je rezervisana za najvjernije navijače zjapiće prazna prvih pola sata utakmice protiv Udinezea

Ultrasi Rome najavili su bojkot utakmice protiv Udinezea, premijernu na kojoj će klub voditi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, zbog po njihovom mišljenju naprasnog otkaza klupskoj legendi Danijeleu De Rosiju.

Rimski prvoligaš smijenio je De Rosija, koji je 18 godina nosio dres kluba i za njega nastupio 616 puta. Razlog otkaza bio je loš start sezone, koju je "vučica" otvorila s tri remija i porazom.

Da stvar bude gora s Romom je prije nekoliko nedjelja produžio ugovor do 2027. godine. Na klupi je bio 30 utakmica, 14 puta je pobijedio, devet utakmica remizirao i sedam puta izgubio.

Stoga bi Jurić trebao da ima prilično sumoran debi protiv Udinezea, koji suprotno svim očekivanjima taj okršaj dočekuje na vrhu Serije A.

Tribina koja je inače rezervisana za najvjernije navijače zjapiće prazna prvih pola sata, najavili su ultrasi i pozvali za podršku od ostalih geledalaca koji planiraju na stadion.

- Stiglo je vrijeme da se naš glas čuje. Pozivamo sve navijače sa svakog dijela tribine da se priključe našem bojkotu. Ostaćemo van stadiona uvodnih pola sata utakmice - poručili su Romini ultrasi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
FC ROMADE ROSI
20. septembar 2024 12:34