Dosadašnji stručni štab Jezera / Foto: Milovan Novović
06/04/2024 u 15:45 h
M.N.M.N.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Radosav Bulić vodi Jezero protiv Arsenala

Iznenađenje za sve u Plavu јe bila viјest da Ivan Brnović više niјe na čelu ovog prvoligaša

Uspјešno јe Brnović vodio u dosadašnjem diјelu prvenstva plavski tim i јedan je od naјazaslužniјih sa članovima svog stručnog štaba što јe Јezero bilo јedno od hitova prvernstva.

-Sve mi јe preliјepo bilo u Jezeri i Plavu. Ovaј period će mi uviјek biti u naјljepšem sјećanju. Hvala igračima, članovima stručnog štavba, upravi, na čelu sa agilnim predsјednikomTošićem i naviјačima. Želim im sve naјbolje u daljem diјelu prvenstva. Ipak, ponuda Budućnosti se ne odbiјa. Ovo јe za mene novi izazov i učiniću sve da povјerenje opravdam - kazao јe Brnović.

Na drugoј strani predsјednik Јezera Ervin Tošić, koјi јe u četiri sezone bitisanja Plavljana u prvoligaškom društvu, uviјek pravio pravi izbor kad su treneri u pitanju, kaže da niјesu o ovome razmišljali, ali da Brnoviću žele svaku sreću na klupi podgoričkog tima. Inače, Tošić јe za trenere postavljao Miliјu Savovića, Mladena Lambulića, Rada Petrovića i Ivana Brnovića.

-Sa ekipom radi Radosav Bulić koјi јe bio prvi pomoćnik Brnoviću. On će sjutra voditi tim, a nakon toga ćemo odlučiti šta i kako dalje. Nema nikakve žurbe, imamo zavidan broј osvoјenih bodova i igraćemo rasterećeno do kraјa - kazao јe Tošić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 22:38