Službenim rezultatom do titule / -FOTO: KLS
06/06/2024 u 16:31 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zvanično: Zvezda šampion Srbije

Zbog nepojavljivanja košarkaša Partizana na nastavak druge utakmice posle dužeg prekida, donijeta je odluka da se registruje službenim rezultatom

Košarkaška liga Srbije registrovala je službenim rezultatom (20:0) drugi meč finalne serije, čime je Crvena zvezda i zvanično odbranila titulu šampiona.

"Crveno-beli" su savladali Partizan u prvom susretu (89:88), dok je drugi prekinut na startu treće četvrtine kod vođstva "crno-belih" 57:45 zbog pogrdnog skandiranja navijača domaćeg tima.

Utakmica je prekinuta, tribine ispražnjene, a na parket su se vratili samo igrači Zvezde. Zbog nepojavljivanja košarkaša Partizana donijeta je odluka da se utakmica prekine i registruje službenim rezultatom.

To je bio najavio Aleksandar Grujin, direktor KLS, a sada je stigla i zvanična potvrda.

"Crveno-beli" su već zakazali ceremoniju dodjele pehara i medalja za večeras u 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

- Crvena zvezda obavještava javnost da će ceremonija dodjele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak u 19 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić‘". Naš klub je u četvrtak u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u srijedu uveče u "Beogradskoj areni", registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom, saopšteno je iz KK Crvena zvezda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 04:41