Списак играчица / - Фото: РСЦГ
21/02/2022 u 11:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Селекторка Поповић објавила списак играчица за мечеве са Норвешком

Селекторка репрезентациjе Боjана Поповић обjавила jе списак 19 играчица коjе конкуришу за мjесто у тиму за предстоjеће мечеве против Норвешке у оквиру ЕХФ Еуро купа

Биће то прва акциjа нашег националног тима након Свjетског првенства у Шпаниjи коjе jе одржано у децембру прошле године.

„Лавице“ ће против актуелног шампиона Европе играти 2. марта у Подгорици, а три дана касниjе на програму jе дуел у Ларвику.

У национални тим се враћаjу голманка Марта Батиновић и средњи бек Милена Раичевић, коjе ниjесу наступале на шампионату у Шпаниjи, а очекуjе се деби играчице Будућности Бемаx Илде Кепић, након што jе комплетирана процедура за добиjанjе црногорског држављанства.

На списку су голманке Марина Раjчић, Марта Батиновић и Jована Кадовић, пивоти Татjана Брновић, Николина Вукчевић и Андриjана Поповић, крила Jованка Радичевић, Диjана Уjкић, Нина Булатовић, Ивона Павићевић и Диjана Мугоша, те бекови Милена Раичевић, Итана Грбић, Ђурђина Маловић, Наташа Ћоровић, Матеа Плетикосић, Танjа Ашанин, Санjа Премовић и Илда Кепић.

У ЕХФ Еуро купу наступаjу три домаћина Европског првенства коjе се игра у новембру – поред Црне Горе, то су Словениjа и Сjеверна Македониjа, те Норвешка као актуелни шампион Европе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:44