Игре Мркојевића / - фото: Драган Стојановић
03/08/2021 u 20:20 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршене XII спортске игре Мркојевића

Ревијалним сусретом најмлађих фудбалера, те сусретом фудбалских ветарана Мркојевића и Старог Бара, као и финалном утакмицом у малом фудбалу између екипа Каменичког моста и Горане (4:2), завршене су Спортске игре Мркојевића

На пригодној свечаности додијељене су награде најбољим такмичарима и екипама на овогодишњим играма, као и захвалнице покровитељима манифестације.

На самом почетку, дугогодишњи координатор манифестације, Елвир Бајрамовић, захвалио је покровитељима, такмичарима и посјетиоцима манифестације на још једним у низу успјешно организованих спортскиих сусрета.

По први пут у Мркојевићима био је предсједник Одбојкашког савеза Црне Горе, Цветко Пајковић. Он се захвалио организаторима на позиву и честитао свим такмичарима на учешчу на овогодишњој манифестацији. Како је истакао, подршка савеза неће изостати Омладинском одбојкашком клубу „Мркојевићи” и позвао  локалну самоуправу града Бара да помогне истоимени клуб у његовом још бољем функционисању.

Предсједник МЗ Мркојевићи, Сенад Арабеловић је изразио задовољство што је ова манифестација наставила свој традиционлани низ одржавања.

Генерални покровитељ манифестације била је Општина Бар, финансијску и логистичку помоћ манифестацији пружили су Туристичка организација Бар, Еуромикс бетон, Регионална санитарна депонија Можура, Фудбалски савез Црне Горе, Одбојкашки савез Црне Горе, МЗ Мркојевићи и Зид комерц.

Медијски спонзори били су портали Бар Инфо, Једро, Глас Мркојевића, Ферал и Дневне новине Дан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:41