Karlos Alkaraz / -FOTO: ATPTOUR
16/08/2024 u 08:23 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alkaraza zaustavila kiša, eliminisani Cicipas i Dimitrov

Nastavljena sječa favorita na mastersu u Sinsinatiju

Moglo bi se reći da je kiša bila saveznik Karlosa Alkaraza u duelu večernjeg programa na mastersu u Sinsinatiju protiv Gaela Monfisa. Imao je treći teniser svijeta prednost od 1:0 u setovima(6:4).

Međutim, u drugom setu mu je Francuz pružio značajno veći otpor, te su oba igrača sačuvavši servis izborila taj-brejk. Bolje je 13. gem otvorio Monfis napravivši dva mini-brejka, ali je pri njegovom vođstvu 3:1 kiša poslala aktere u svlačionicu. Nastavak okršaja drugog kola na programu je danas oko 18:30.

 Nakon jučerašnje eliminacije Medvedeva, još dvojica top 10 nosilaca završila su učešće na takmičenju u Ohaju. Stefanosa Cicipasa porazio je Džek Drejper posle preokreta 2:1(3:6, 6:4, 7:5), dok je od Grigora Dimitrova bolji bio Fabijan Marožan 2:1(3:6, 6:4, 7:5).

Više uspjeha u pohodu na osminu finala u ranijim terminima imali su ostali favoriti, Andrej Rubljov, Ben Šelton, Hurbert Hurkač, Holger Rune i Aleksandar Zverev. Dalje su prošli i Flavio Koboli, Pablo Karenjo Busta, te Brendon Nakašima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 12:45