Smrčevo brdo / - INSTAGRAM/ SCREENSHOT
14/12/2023 u 18:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Selo Smrčevo brdo na Durmitoru proglašeno najljepšim na Balkanu

Hrvatski portal Putni kofer posvećen putovanjima proglasio je selo udaljeno 10 kilometara od Crnog jezera najljepšim u našem regionu

Portal Putni Kofer, vodeća medijska platforma posvećena putovanjima na našim prostorima, upravo je proglasio najljepša sela na Balkanu. Ovom prilikom posebno se istaknulo jedno selo u Crnoj Gori koje zrači jedinstvenom ljepotom. selo Smrčevo brdo.

- Udaljeno tek desetak kilometara od prekrasnog durmitorskog Crnog jezera u Crnoj Gori, na nadmorskoj visini od nevjerovatnih 1560 metara, smjestilo se etno selo Smrčevo brdo koje će vas osvojiti na prvi pogled. Sva njegova čar leži u bajkovitom okruženju koje neodoljivo podsjeća na veličanstvene Alpe, a ono što posjetioce posebno oduševljava su drvene kućice izrađene od potpuno prirodnog materijala u kojima se može prespavati. Ovo mjesto zaista oduševljava svojom ljepotom i pogledom koji puca na moćne planinske klance i bujne šume - istaknuli su novinari Putnog Kofera u svom članku.

Na listi najljepših sela u našem regionu našla su se pored našeg Smrčevog brda i sela Čurug u Vojvodini, Lukomir u Bosni i Hercegovini, Šmartno u Sloveniji i Pitve u Hrvatskoj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. oktobar 2024 16:45