AMbasadorka Amerike u posjeti Policijskoj akademiji / - USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
30/09/2024 u 16:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ambasadorka SAD posjetila Policijsku akademiju i prisustvovala dijelu treninga

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Ranke sa saradnicima posjetila je dana Policijsku akademiju.

Ova posjeta se realizuje u okviru programa ICITAP (Međunarodni program za policijsku obuku i podršku), koji je obezbijedio finansijsku podršku za dva kruga obuka o bezbjednosti i rukovanju vatrenim oružjem za po 15 službenika Specijalnog policijskog odjeljenja. Obje obuke su uspješno realizovane, prva 27. i druga danas, 30. septembra.

Ćulafić - Rajnke: Dobri temelji saradnje Crne Gore i SAD

Direktor Policijske akademije Nenad Vojinović izrazio je zadovoljstvo što je ambasadorka posjetila Akademiju upravo na početku njegovog mandata, naglasivši značaj dugogodišnje saradnje sa ICITAP-om, koji je strateški partner Policijske akademije već 15 godina. Vojinović je posebno zahvalio ambasadorki na prepoznavanju potreba za ovim obukama, koje su ključne za profesionalni razvoj policijskih službenika u Crnoj Gori.

image

AMbasadorka Amerike u posjeti Policijskoj akademiji

- USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Ambasadorka Rajnke izrazila je zadovoljstvo što je tokom današnje posjete Policijskoj akademiji bila u prilici da prisustvuje dijelu treninga. Tokom obraćanja pripadnicima Specijalnog policijskog odjeljenja, naglasila je važnost njihove obuke za unaprjeđenje bezbjednosti i zaštite građana. Ambasadorka je naglasila da se raduje budućoj saradnji i nastavku podrške Ambasade Sjedinjenih Američkih Država profesionalizaciji i razvoju kapaciteta policijskih struktura u Crnoj Gori.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 16:22