/ - Фото: Архива
11/10/2021 u 14:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Братићкин ресор: Предлоге за награду Мирослављево јеванђеље слати до 10. новембра

Награда се додјељује аутору из Црне Горе за књижевно, историографско, етнографско или публицистичко дјело

Предлози за награде Мирослављево јеванђеље за 2021. годину, могу се подносити до 10. новембра, саопштено је из Министарства просвјете, науке, културе и спорта, на чијем је челу Весна Братић. 

Предлог за додјелу награде Мирослављево јеванђеље може поднијети свако, било да је у питању појединац, група лица, невладина организација, привредно друштво, установа, државни орган или орган локалне самоуправе.

Предлог за додјелу награде се подноси у писаној форми и мора бити образложен.

Уз предлог и образложење, обавезно се достављају и: шест примјерака кандидованог дјела, рецензије, стручне критике и друго. 

Kомплетна документација се доставља Министарству просвјете, науке, културе и спорта на адресу: улица Његошева, бр. 83, 81250 Цетиње, са назнаком: „за награду Мирослављево јеванђеље“.

Додатне информације могу се добити у Министарству просвјете, науке, културе и спорта на телефон: 041 232 894 или е-мејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Награда Мирослављево јеванђеље додјељује се аутору из Црне Горе за књижевно, историографско, етнографско или публицистичко дјело објављено у Црној Гори у претходне три године (2019, 2020 и 2021.година).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 08:35